Ris, ros og bidrag.

Foto: Colourbox
INFO
Du kan finde Læsehjælp nederst på siden.
Du får læst teksten op, hvis du trykker på den.
Du kan downloade hele teksten som pdf.


Denne hjemmeside er mit bidrag til begynderlæsningen og dansk generelt.

Der vil være ting, som jeg måske ikke har tænkt over eller måske bare ikke fået formidlet ordentligt. Har du en kommentar (ris, ros, rettelse) til en historie, opgave, værktøj eller bare sitet generelt, så skynd dig at skrive til mig.

Ligger du inde med en god aktivitet eller en tekst/historie, som jeg og andre kunne have gavn af, så send det endelig til mig. Du skal dog have rettighed til det, som du sender og giver mig derigennem rettighed til at anvende det fremsendte.

FormularLÆSEHJÆLP

Hvis du kun vil se historien, så tryk på Læsehjælp herover.
Subscribe
Notificér ved
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments