Apex Legends – Om spillet

@EA.com - Skærmbillede fra Apex Legends
INFO
Du kan finde Læsehjælp nederst på siden.
Du får læst teksten op, hvis du trykker på den.
Du kan downloade hele teksten som pdf.


Du kan her læse om spillet Apex Legends. Har du hørt om det? Kender du nogen, som har prøvet det? Har du selv prøvet spillet? Her kan du læse lidt om, hvad spillet handler om.

 

Opgaven

Du skal læse teksten. Når du er færdig med at læse, så kan du se, hvor mange af spørgsmålene, du kan svare på.

Historien

Allerede fra start er spillet Apex Legends blevet super populært. Spillet udkom den 4. februar 2019. Det blev udgivet af spilfirmaet EA (Electronic Arts). Kort tid efter, at det blev udgivet, var det hentet over 10 millioner gange. Efter 28 dage var der over 50 millioner spillere. Spillet er gratis at spille, men man kan købe skins til våben, spillere og skjolde, købe spillere og meget andet inde i spillet. Det hele kan fås i kategorierne ‘almindelig’, ‘sjælden’ og ‘legendarisk’ – eller i den særlige ‘heirloom’-kategori. Man kan også købe pakker, som indeholder tilfældige ting bl.a. fra kategorierne. Man opdager først, hvad pakkerne indeholder, når man åbner dem. Derfor kan man komme til at bruge mange penge, før man får noget specielt udstyr. Spillet er lavet til Windows, Playstation 4 og Xbox One.

Det minder på mange områder om spillet Fortnite og er også lavet for at tage kampen op mod dette spil. Det har man med sikkerhed gjort, fordi der er rigtig mange penge at tjene, når man har et populært spil med mange spillere. I 2018 tjente Fortnite eksempelvis 18 milliarder kroner. Det er mange penge.

Grafikken i Apex Legends er virkelig flot. Det hele foregår på en stor og flot bane. Det er et ‘battle royale’-spil. Det betyder, at man spiller flere mod hinanden. Der er 60 spillere på banen i hver kamp. De er fordelt på 20 hold. Man er derfor 3 spillere sammen på hvert hold. Det sidste hold, der står tilbage på banen, har vundet.

Spillet starter med, at man vælger sin spiller. Der er flere spillere at vælge imellem. De andre på holdet vælger også deres spiller. Det går efter tur, når man skal vælge sin spiller. Nogle gange vælger man som den første sin spiller og andre gange som nummer to eller tre.

Når man har valgt sin spiller, så bliver man næsten på samme måde som i Fortnite fløjet hen over et kort. Man bestemmer sig imens for, hvor man vi lande, og så kaster man sig ud af flyet, når man selv eller holdet er klar. Man har en speciel flyvedragt på.Spillet strækker sig over flere runder. Når man lander, så starter runde 1. Her er det muligt at være på hele kortet. Når der er gået nogle minutter, så starter næste runde. Når den næste runde starter, så bliver kortet mindre. Det bliver mindre, fordi en cirkel gøres mindre. Man skal sørge for at være inden for denne cirkel. Hvis man ikke er det, så mister man liv.

Til at starte med, så gælder det om, at man hurtigt får fundet våben, liv, ammunition og skjold ( skjolde til kroppen, hjelme, kraftfelter). Alle ting, som man finder på kortet, kan findes i forskellige levels. De kan være i level 1 til level 4. Hver level har forskellige farver og kan noget forskelligt. De er bedre, når de er i højere level. Det er vigtigt at finde og finde gode ting, da man jo kæmper mod de andre hold. Det er lidt svært at skyde de andre med en pistol, hvis de har et gevær.

Spillet Fortnite har ændret sig meget siden det kom ud. Det bliver spændende at se, om Apex Legends ændrer sig med tiden.

Spørgsmål

SP SPØRGSMÅL JA NEJ
1 Spillet blev udgivet i 2018. X
2 Spillet er gratis at spille. X
3 Man kan købe skins i spillet. X
4 Det koster penge inde i spillet. X
5 Banen bliver større og større, mens man spiller. XLÆSEHJÆLP

Hvis du kun vil se historien, så tryk på Læsehjælp herover.
Subscribe
Notificér ved
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments