Ansøgning – hjælper på server

INFO
Du kan finde Læsehjælp nederst på siden.
Du får læst teksten op, hvis du trykker på den.
Du kan downloade hele teksten som pdf.


Nogle servere til Minecraft tilbyder, at man kan få en opgave. Det kan fx være hjælper, vagt, moderator m.m. Du kan her arbejde med at lave en ansøgning til hjælper på en server. Læs spørgsmålene og lav din ansøgning.

Opgaven

Du skal læse historien. Når du er færdig med at læse, så skal du forsøge at ændre på historien, så det bliver en ny historie.

 

Historien

Start: Kære admin. Jeg vil gerne søge om at blive hjælper på jeres server.

Hvem: Mit navn er Bo.

Alder: Jeg er 7 år gammel.

Computer: Jeg har en ny og vild gamercomputer

Erfaring: Jeg har spillet Minecraft i 1 år og har lidt erfaring med at spille på andre servere. Jeg spiller næsten hver dag sammen med mine venner. Vi spiller tit Prison, EggWars, PvP og SkyWars. Jeg er ok til at spille. Jeg kan nogle få kommandoer.

Afslutning:  Jeg håber, at jeg kan blive hjælper på serveren. Glæder mig til at høre fra jer.

Spørgsmål

Du skal skrive en ny historie, hvor du bare ændrer på nogle af de grønne ord.LÆSEHJÆLP

Hvis du kun vil se historien, så tryk på Læsehjælp herover.
Subscribe
Notificér ved
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments